Три знаки, яким сьогодні краще промовчати

Три знаки, яким сьогодні краще промовчати

Фото: Getty Images

День, коли особливого значення набувають слова: кожен з нас на власному досвіді зможе переконатися, що вони — не горобець, якщо "вилетять", вже не зловиш. В жодному разі не можна нікого ображати, категоричне табу — бажати іншій людині зла, навіть в думках: все висловлене — як вголос, так і про себе — обов'язково повернеться до свого "господаря".

Сьогодні, 18 січня, представникам всіх знаків зодіаку рекомендується говорити якомога менше, а трьом з них і зовсім краще промовчати.

Овен (21.03 — 20.04)

Овни, як правило, зобов'язані негативними висловлюваннями на адресу інших людей своєю рідкісною запальністю, яка штовхає їх на різкі слова і вчинки. Через короткий час, коли запал зійде нанівець, вони починають каятися і перепрошувати тих, кого образили, але далеко не всі готові ось так, з ходу, їх пробачити, тому конфлікт затягується на тижні, а то і місяці. Уникнути подібного розвитку подій можна тільки в тому разі, якщо представникам знака вдасться стриматися і промовчати, замість того щоб відпускати неприємні слова на адресу інших людей.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви відпускають критичні зауваження рідко, але влучно: людина, яку вони "ощасливлять" таким чином, ще довго буде згадувати їх слова. Звичайно, просити представників знака бути добрішими до людей, які їх оточують, коли вони перебувають не в найкращому настрої, безглуздо, але можна порадити їм хоча б помовчати — так кількість ображених ними, що перебувають на одному квадратному місці, виявиться трохи менше, ніж планувалося спочатку. Для цього можна скористатися старими перевіреними тактиками: наприклад, зробити глибокий вдих або порахувати до десяти.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці заслужено користуються репутацією не найбільш тактовного знака. У зв'язку з тим, що вони спочатку говорять і тільки потім думають, представники знака можуть часом ляпнути таке, що згодом самі дивуються: як це вони примудрились? Але сьогодні їхня здатність відпускати нетактовні коментарі зросте в рази: перефразовуючи відому цитату Стругацьких, можна сказати, що ніхто не піде від Стрільців неображеним. Тому їм — зрозуміло, за можливості — сьогодні краще мовчати і слухати, а не говорити, не подумавши.

Читайте також: Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно боротися за справедливість

Повʼязані теми:

Наступна публікація