Дизайнери назвали два наймодніших кольори весни-2019

Дизайнери назвали два наймодніших кольори весни-2019

Українські дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морик виділили два трендових відтінки нинішнього сезону.

Коли з'являється новий модний сезон, виникають оновлені трендові кольори. Завдяки модним відтінкам, ви з легкістю будете йти до магазину і знати, що конкретно вам потрібно: для вечірки, повсякденного стилю або важливого бізнес-заходи. У 2019 році палітра нас порадує благородними відтінками.

На думку українських дизайнерів Вікторії Богдан та Олександри Морик (бренд VMMA), трендовими кольорами на весняний період є червона груша, хоробрий мак, зелений квезаль, оливка з Мартіні, лаймовий сік, пильна троянда.

Насправді кольори для колекцій дизайнери не просто обирають зі стелі, це велика розробка цілого інституту кольору, які ретельно вивчають тенденції, настрій людей, популярність минулих колекцій. Коли ви знаєте модні відтінки, вам завжди легше підібрати їх поєднання і швидше перевтілитися.

Дизайнери виділили для себе два найбільш яскравих і стильних кольори – хоробрий мак і оливка з Мартіні.

Хоробрий мак

Дуже насичений відтінок, який має особливий вигляд. Хоробрий мак експерти інституту Pantone називають "неосяжним в його чарівності". Також багато фахівці радять, щоб нейтралізувати зайву яскравість і яскравість кольору, комбінуйте його з білим, молочним, кремовим.

В цьому кольорі хороший мають вигляд сукні-сорочки, сукні-міді з квітковими принтами, сукні-жакети, а також ділові костюми. Саме в такому відтінку ви будете мати надзвичайний вигляд. Правда на кожен день він не зовсім підійде, краще приберегти на особливий випадок.

Оливка з Мартіні

Відтінок з такою святковою назвою підходить не лише для вечірок і розваг, але й для ділових образів. Цей тон має елегантніший вигляд, ніж класичний хакі, також він чудово поєднується з усією теплою палітрою.

В цьому кольорі буде мати гарний вигляд сукня-оверсайз з незвичайним кроєм подолу, сукня-трапеція з поясом, а також дуже стильно будуть сидіти штани скіні у поєднанні з білою шовковою сорочкою.

На перший погляд ці кольори можуть здатися занадто складними, але, додавши їх до гардеробу, вже цієї весни ви відчуєте всю "соковитість".

Хоча не варто зупинятися тільки на цих двох відтінках, більше експериментуйте, поєднуйте кольори, але не забувайте, що все добре в міру.

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація