У МВС розповіли, чому викликали Новинського на допит

У МВС розповіли, чому викликали Новинського на допит

Новинського викликали на допит через "Амстор" / Фото: УНІАН

Міліція розслідує низку кримінальних проваджень, які стосуються мережі супермаркетів.

Головне слідче управління МВС викликала на допит народного депутата України Вадима Новинського у зв'язку із розслідуванням низки кримінальних проваджень, які стосуються конфлікту бенефіціарів торгівельної мережі "Амстор".

 

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У рамках цього розслідування виникла необхідність допиту народного депутата України Вадима Новинського як одного з кінцевих бенефіцеарів – учасників корпоративного конфлікту. З метою прискорення цього процесу голову Верховної Ради України було поінформовано листом про необхідність проведення такої слідчої дії", - йдеться в повідомленні правоохоронного відомства.

Кримінальна справа була відкрита за ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем), ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

Народний депутат України Вадим Новинський вже зв'язався з МВС і висловив готовність надати необхідні слідству свідчення, додали в міністерстві.

Як повідомлялося, сьогодні, 2 листопада, ачальник відділу Головного слідчого управління МВС України Василь Сміх на засідання погоджувальної ради Верховної Ради приніс повістку для виклику на слідчі дії депутату від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському.

Окрім депутата "Опозиційного блоку" Вадима Новинського, повістки у Верховну раду принесли Наталі Королевській та Олександру Вілкулу, зазначив лідер фракції "БПП" Юрій Луценко.

До Ради принесли повістку депутату "Опоблоку" Новинському

До Ради принесли повістку депутату "Опоблоку" Новинському

Повʼязані теми:

Наступна публікація