Джошуа хоче битися в Англії, Пулєв - в Саудівській Аравії або Туреччині

Джошуа хоче битися в Англії, Пулєв - в Саудівській Аравії або Туреччині

Фото: Associated Press

Команда Ентоні шукає дату та місце бою.

Промоутер чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF, IBO Ентоні Джошуа Едді Хірн розраховує завершити домовленості про бій з болгарином Кубратом Пулєвим найближчим часом.

Пулєв є обов'язковим претендентом за лінією IBF. Тим часом обовязковим претендентом від WBO є українець Олександр Усик. Хірн наголосив, що IBF заявила право раніше, тому Пулєв наразі - основний претендент.

За словами Хірна, Джошуа хоче провести бій в Англії. У 2019 році він бився в Нью-Йорку в червні, а потім в грудні - в Саудівській Аравії. Тоді як його опонент бажає зустрітися в іншій країні.

"Як на мене, настав час повертатися додому. Погана новина в тому, що Кубрат Пулєв хоче якомога більше грошей від цього бою, і він розуміє, що може отримати їх в Стамбулі, або в Саудівській Аравії, або в Конго, або в Нігерії", - сказав Хірн.

Також є запитання щодо дати бою та місця. Команда Джошуа зосереджується на стадіонах Лондона на кінець травня - початок червня.

"Скрізь грають. "Емірейтс", "Тоттенхем Хотспур", "Олімпійський стадіон", ми також зв'язалися з "Твікенхемом".

У "Principality" (стадіон у Кардіффі) є деякі дати для нас, тому в ідеальному світі наступним боєм ЕйДжея буде поєдинок з Кубратом Пулєвим в Лондоні, але це далеко не ідеальний світ, особливо в боксі", - додав Хірн.

Раніше повідомлялося, що бій Джошуа - Пулєв відбудеться у Туреччині.

Повʼязані теми:

Наступна публікація