Кличко та Джошуа обирають країну для бою-реваншу

Кличко та Джошуа обирають країну для бою-реваншу

Джошуа переміг Кличка технічним нокаутом в 11-му раунді / Фото: Reuters

Друга зустріч боксерів може відбутися в Китаї або Катарі.

Бій-реванш між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа може відбутися в одній з п'яти країн світу.

Про це розповів промоутер британського боксера Едді Хірн.

За словами Хірна, як місце можливого проведення реваншу розглядаються не тільки Китай та Уельс.

"Ми думаємо про Китай і Кардіфф, але також розглядаємо варіанти з проведенням бою в Лас-Вегасі, Дубаї або Катарі. Якщо будуть запропоновані великі гроші, то бажання провести матч-реванш стане ще більшим. Але це має бути дійсно путня пропозиція. До кінця червня ми вже повинні розуміти, куди треба рухатися", - розповів Хірн.

Промоутер сподівається, що в разі згоди Володимира на матч-реванш, можна буде домогтися відтермінування обов'язкового захисту Джошуа поясу IBF в бою з Кубратом Пулєвим.

"Ми могли б переконати Пулєва трохи почекати, якщо домовимося про другий бій з Кличком. Я розмовляв з промоутером Пулєва Калле Зауерландом, з яким ми добре знайомі. Якщо ми знову отримуємо бій проти Кличка, то ми або відмовляємося від титулу IBF або домовляємося з Пулєвим. Але рано чи пізно Ентоні доведеться битися з Пулєвим. Якщо бій з Пулєвим не буде наступним для Ентоні, він битиметься з ним після поєдинку з Кличком", - зазначив Хірн.

Нагадаємо, в ніч проти 30 квітня на стадіоні "Вемблі" Кличко в 11 раунді достроково програв Джошуа. У цьому поєдинку на кону стояли чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO і WBA.

Повʼязані теми:

Наступна публікація