Менеджер Ломаченка: дата наступного бою - 12 травня, до цього і будемо готуватися

Менеджер Ломаченка: дата наступного бою - 12 травня, до цього і будемо готуватися

Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy

У 2018 році Василь проведе 3 поєдинки.

Менеджер чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка Егіс Клімас розповів про найближчі плани свого клієнта.

За словами Клімаса, у 2018 році перед Ломаченко стоїть завдання провести 3 зустрічі, наступна запланована на 12-те травня.

"Все, що трапляється в цьому житті, має певні причини. Якщо бою з Лінаресом поки не судилося відбутися, чи повинен я бути розчарований? Зустріч з Лінаресом буде потім, зараз ми займаємося переговорами з Реєм Бельтраном. Якщо ми дістанемо Бельтрана, то Лінарес з'явиться знову?

Я впевнений, що ми знайдемо рішення в цій ситуації. Мені повідомили з Top Rank, що дата наступного бою Ломаченко - 12 травня. До цього і будемо готуватися. Наступного тижня Василь має намір повернутися в США і почати тренувальний табір. Приблизно через тиждень ми дізнаємося ім'я наступного суперника Ломаченко. Подивимося.

Чи буде Василь проводити три поєдинки в 2018 році? Так звичайно. Це і є наш план", - цитує слова Клімаса BoxingScene.

Зазначимо, що свій наступний бій Ломаченко дійсно проведе 12-го травня 2018 року на всесвітньо відомій арені "Медісон Сквер Гарден" в Нью-Йорку. Можливими суперниками українця можуть бути або Хорхе Лінарас, або Рей Бельтран.

Повʼязані теми:

Наступна публікація