Мілевський: дай Бог, щоб у Реброва в "Динамо" все вийшло

Мілевський: дай Бог, щоб у Реброва в "Динамо" все вийшло

Мілевський переживає за "Динамо" / Фото: prosport.tsn.ua

Друга частина ексклюзивного інтерв'ю з форвардом "Хайдука" Артемом Мілевським.

Знаменитий нападник Артем Мілевський в ексклюзивному інтерв'ю "Профутболу" на телеканалі 2+2 поділився своїми переживаннями про київське "Динамо".

- Не буду цього приховувати. Стежу, звичайно, за "Динамо". І зараз, і півроку тому стежив. Звичайно, не всі матчі вдається подивитися, але в інтернеті постійно результати дивлюся. І Сергія Реброва в інтернеті вітав із призначенням головним тренером. І з Ярмолою Андрієм періодично спілкуємося.

Що можу сказати! Важкий час, не тільки для "Динамо", але і всієї України. Користуючись нагодою, хочу побажати людям мирного неба над головою, щоб все це швидше припинилося, тому що дійсно - це жахливо. І бажаю лише, щоб це все зупинилося. І здоров'я всім, щоб усі були живі і здорові. Це все дуже сумно. Повірте мені, коли перебував в Америці, і в Європі - це у всіх на перших каналах телебачення. Обговорювалося. Весь світ хвилюється і переживає. Дай Бог, щоб все якнайшвидше налагодилося.

А що стосується "Динамо" Київ, то я можу передати привіт Ігорю Михайловичу і всій базі, яка, дійсно, мабуть, за мною сумує. І ті ж працівники, починаючи від адміністраторів, закінчуючи кухарями, тренерами, масажистами - я їх всіх люблю шалено, тому що це був мій дім на протязі багатьох років. А те що сталося, те сталося, і в цьому я не стану звинувачувати кого-небудь. Я сам винен в певній мірі. Передаю привіт рідному місту.

Справді зараз молода команда. Буде важко, але думаю, що Сергій Ребров - дуже грамотний фахівець. І те, що зараз грають Калитвинцев, Рибалка, Макаренко - це добре. Буде новий колектив, новий кістяк. Дай Бог, щоб у них все вийшло.

А в останніх результатах винні люди, які довели команду до цього. "Динамо" Київ і четверте місце - для мене це просто несумісне. Далі - без коментарів. Мені здається, всі знають, про кого я і кого маю на увазі. Без коментарів! Я не така людина, щоб зараз розповідати про це.

Першу частину інтерв'ю Мілевського - про сплітський "Хайдук" - читайте тут.

Мілевський згадав роки в Динамо

Мілевський згадав роки в Динамо

Повʼязані теми:

Наступна публікація