"Реал" у результативному поєдинку розібрався з "Еспаньйолом"

"Реал" у результативному поєдинку розібрався з "Еспаньйолом"

Фото: Associated Press

"Королівський клуб" продовжує гонитву за лідерами.

Мадридський "Реал" в рамках 21-го туру чемпіонату Іспанії здобув красиву перемогу над "Еспаньйолом" - 4:2.

"Вершкові" вийшли вперед у дебюті поєдинку - Карім Бензема добив м’яч в сітку після удару від Луки Модріча. А невдовзі показав себе капітан мадридців Серхіо Рамос. Іспанець відмінним ударом головою подвоїв перевагу гостей на 16-й хвилині.

На 26-й хвилині Лео Баптістао скоротив відставання в рахунку, але в компенсований до першого тайму час нестримний Бензема оформив дубль.

У другій половині зустрічі "Реал" продовжив домінувати та забив вчетверте. Лукас Васкес віддав передачу на Бейла, а Гарет після чудового розвороту поцілив точно у кут воріт. Цей гол став для 29-річного валлійця 99-м за кар’єру в мадридському клубі.

Фото: Associated Press

На 72-й хвилині захисник "Реала" Рафаель Варан зірвав вихід суперника один-на-один з голкіпером, за що отримав пряму червону картку. Часу, щоб відігратися, "папугам" не вистачило, але засмутити ще раз Тібо Куртуа їм вдалося. На 83-й хвилині Росалес отримав передачу з глибини і розстріляв ворота "вершкових" - 4:2.

Завдяки перемозі "Королівський клуб" набрав 39 очок і закріпився на третій сходинці в чемпіонаті. Відставання від "Атлетико" становить 5 балів, а від "Барселони" - 10.

"Еспаньйол" посідає п’ятнадцяте місце Ла Ліги, а активі каталонців 24 пункти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація