Стало відомо, коли боксер Берінчик повернеться на ринг

Стало відомо, коли боксер Берінчик повернеться на ринг

Фото: instagram.com/berinchyk/

Денис проведе наступний поєдинок у кінці року.

Український боксер Денис Берінчик, який наразі бере участь в шоу "Танці з зірками", може провести наступний бій у грудні.

Про це повідомив його промоутер Олександр Красюк, прокоментувавши також виступи боксера у талант-шоу.

"Зараз Денис займається незвичною для боксера діяльністю, але це тільки на перший погляд. Маркес, Мейвезер, Пакьяо - всі брали участь в подібних шоу. Навіть Узелков . Це не чужі заняття для боксера.

Беринчик класно танцює. Він завоював публіку. Багато людей не знали, що є такий боксер. Люди, які не цікавилися боксом, зараз познайомилися з цією непересічною особистістю, харизматичним хлопцем, дуже талановитим і специфічним. Після його танців люди захочуть побачити, як він боксує.

Я думаю, зараз Денису потрібно перемогти в танцювальному шоу, а в кінці року завдяки фізичній підготовці, яку він підтримує на постійних тренуваннях, перейти на рівень вище і захищати пояс. Думаю, в грудні цього року", - поділився Красюк.

Фото: instagram.com/berinchyk/

Берінчик виступає на професійному рингу з 2015 року. За цей час він провів 9 поєдинків, у кожному з яких перемагав. В останньому бою, 23 червня 2018 року, українець технічним нокаутом переміг колумбійця Хосе Луїса Прієто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація