Ястремська зіграє за збірну України на Кубку Федерації

Ястремська зіграє за збірну України на Кубку Федерації

Фото: twitter.com/JJlovesTennis?lang=uk

Цього разу вже точно.

Третя ракетка України та 47 ракетка світу Даяна Ястремська все ж представить збірну України на Кубку Федерації.

За інформацією офіційного сайт Федерації тенісу України, сторони провели додаткові перемовини та все ж дійшли до компромісу.

"Будь-які непорозуміння усунуті, Ястремська висловила щире бажання взяти участь в матчі та докласти всіх зусиль аби національна команда здобула перемогу в Зеленій Ґурі", - йдеться в заяві.

Спочатку була інформація, що батько Ястремської був невдоволений вимогами ФТУ щодо кількості матчів доньки на цих змаганнях. Також у ЗМІ ходили чутки, що Даяна не зіграє через занадто високі фінансові запити з боку агента.

За його словами, у ФТУ хотіли, щоб Даяна зіграла чотири матчі на турнірі, хоча раніше сторони домовлялися, що українка проведе лише два поєдинки. Він зазначив, що його дочка не готова стільки зіграти через серйозну травму ока, яку отримала її мати.

Таким чином, "синьо-жовті" будуть представлені п'ятьма тенісистками: Леся Цуренко, Катерина Козлова, Даяна Ястремська, Марта Костюк та Надія Кіченок.

Нагадаємо, Україна гратиме у першій групі Євро-Африканської зони. Нашим суперником стала команда Швеції. Матчі відбудуться з 6 до 9 лютого.

Раніше від участі за національну команду відмовилася Еліна Світоліна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація