Британська поліція заарештувала жінку за підозрою в причетності до теракту у Манчестері

Британська поліція заарештувала жінку за підозрою в причетності до теракту у Манчестері

Фото: Reuters

Загалом заарештовано семеро підозрюваних.

Британська поліція затримала вже сімох людей, підозрюваних у причетності до теракту у Манчестері.

Про це у середу повідомила британська поліція, передає Reuters.

"На сьогоднішній день, шість чоловіків і одна жінка були заарештовані у зв'язку з розслідуванням і залишаються під вартою для допиту", - йдеться в заяві поліції.

У той же час поліція і служби безпеки виявили кілька компонентів від вибухових пристроїв, які могли бути використані в наступних атаках після теракту у Манчестері, повідомляє агентство із посиланням на правоохоронні джерела.

За даними співрозмовників Reuters, один з вибухових пристроїв був підірваний контрольованим вибухом. Служби безпеки стурбовані тим, що ці бомби могли бути виготовлені мережею людей, які готували нові напади.

Нагадаємо, що у британському Манчестері ввечері 22 травня пролунав вибух, який правоохоронці назвали терактом. Він стався по закінченню концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена".

Загинуло 22 людини, понад півсотні - поранено, серед них - багато дітей.

Поліція заявила, що терористом-смертником виявися 22-річний місцевий житель Салман Абеді. Пізніше правоохоронці затримали його ймовірного спільника.

Рівень терористичної загрози в Манчестері нині досяг критичної позначки. До патрулювання вулиць залучать також і армійські підрозділи. 

Поліція Британії не відкидає можливості нових терактів і готується запобігти їм

Поліція Британії не відкидає можливості нових терактів і готується запобігти їм

Повʼязані теми:

Наступна публікація