Путін почав медійно знищувати Пригожина – Стратком

Путін почав медійно знищувати Пригожина – Стратком

У Страткомі заявили, що Путін почав медійно знищувати Пригожина

В російських топмедіа почали видаляти публікації про лідера "вагнерівців" Пригожина.

Російський суд відправив за ґрати на вісім років трьох блогерів, які входять до медіахолдингу "Патріот", що належить Євгену Пригожину.

Про це інформує Центр стратегічних комунікацій.

У повідомленні заначається, що з російських топмедіа почали видаляти публікації про лідера "вагнерівців" Пригожина.

Також у повідомленні вказується, шо російський суд присудив по вісім років позбавлення волі блогерам Олексію Слободенюку, Владиславу Малушенку та Євгену Москвіну. Справа стосується вимагання коштів у директора з особливих доручень "Ростеха" Василя Бровка та його дружини Тіни Канделакі, яка є відомою російською пропагандисткою.

У ЦСК повідомили, шо голова "Ростеха" Сергій Чемезов є одним із найближчих друзів російського президента Володимира Путіна.

Також вказується, що саме у клубі Пригожина "Патріот" був підірваний пропагандист Владлен Татарський.

У Страткомі заявили, що наразі російський режим почав зачищати всі згадки у ЗМІ про лідера "вагнерівців" Пригожина.

"Тепер у новинах на сайті Першого каналу після 24 лютого 2022 року не можна знайти жодного результату за запитом "Евгений Пригожин". Така сама ситуація на телеканалах медіахолдингу Росія, а також НТВ, ТВЦ. Ім’я Пригожина жодного разу не згадувалося у програмі Соловйова на Росії-1 і лише один раз у програмі Скабєєвої "60 хвилин" ще 2022-го", – йдеться у повідомленні.

У Центрі зробили висновок, що в Росії "вже на повен хід іде велика підкилимна боротьба".

"Через поразку в Україні незабаром вона вийде на поверхню. Коли медійно вбивати (як наразі Пригожина) або реально підривати (як пішаків на кшталт Татарського або Прилєпіна) будуть уже головних осіб", – прогнозують у Центрі стратегічних комунікацій.

Нагадаємо, раніше речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий заявив, що до Бахмута на заміну "вагнерівцям" заходять повітряно-десантні війська та мотострілецькі підрозділи РФ.

Крім того, ми раніше інформували, що політолог Аббас Галлямов заявив, що кремлівському диктатору Володимиру Путіну загрожує серйозна криза, пов'язана з майбутніми виборами президента Росії.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація