Росіянку звинуватили в 30 жорстоких вбивствах дітей і офіцерів

Росіянку звинуватили в 30 жорстоких вбивствах дітей і офіцерів

Росіянку звинуватили в 30 жорстоких вбивствах дітей і офіцерів

Фото: Комсомольская правда Ростов-на-Дону

За словами обвинуваченої, це був їхній із чоловіком єдиний заробіток, але це приносило ще чимало задоволення.

Суд у Ростові-на-Дону над російською сім'єю вбивць триває. Росіянка, яку звинувачують у 30 вбивствах відмовилася від адвоката, щоб захищати свої інтереси самостійно. Про це повідомляє видання Dailymail.

48-річна Інеса Тарвердієва родом з Ростова, співпрацює зі слідством і вже зізналася у багатьох скоєних вбивствах.

Вбивства здійснювали дві сім'ї, серед них офіцер ДПС Сергій Синельников зі своєю дружиною Анастасією, її 35-річний брат Роман зі своєю 48-річною дружиною Інесою Тарвердієвою, а також їх 25-річна донька Вікторія.

Як повідомляє видання, Тавердієва з 15 років вчила свою дочку вбивати. Також, жінка співпрацює зі слідством, з посмішкою на обличчі та гордістю розповідає всі подробиці вбивств.

Обвинувачена на слуханні розповіла про резонансне вбивство сім'ї офіцера Чадакова.

"Ми ходили по трасі в пошуках жертв, коли помітили машину. Я стріляла з вогнестріла Сайга, а чоловік поки ножем зарізав дітей", - з посмішкою на обличчі розповідала Тавердієва.

Як відомо, пізніше на місці злочину був знайдений ніж, яким її чоловік Роман убив дітей, з написом з крові "Моїй улюбленій Амазонці", саме після цього інциденту ЗМІ почали називати Тавердієвих "пара амазонок".

Інеса повідомила, що в першу чергу це був їх єдиний заробіток, але це приносило і чимало задоволення.

"Я вбивця зв своєю природою. Але в той час, це був спосіб заробітку", - розповіла обвинувачена поліції.

На рахунку у Тавердієвої вбивство її 13-річної хрещениці, офіцера ДПС, 12 чоловік та двох дітей. Це ті злочини, в яких вже зізналася жінка.

Нагадаємо, раніше у російському місті Уфа жорстоко вбили транссексуала Анджелу Лікіну. Як пишуть місцеві ЗМІ, Анджелу вдарили ножем, вона померла на руках у сусіда. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація