"Сумна мода". Лавров відповів на звинувачення спецслужб РФ у вбивстві Бабченка

"Сумна мода". Лавров відповів на звинувачення спецслужб РФ у вбивстві Бабченка

Сергый Лавров / Фото: Reuters

Глава МЗС вдався до пропагандистських заяв.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив свій сум через звинувачення російських спецслужб у вбивстві журналіста Аркадія Бабченка у Києві.

ВАЖЛИВО: "Вбивство" Аркадія Бабченка - операція українських спецслужб. Журналіст живий.

"Трагедія вчора сталася чергова в Києві. Аркадій Бабченко був убитий, застрелений в під'їзді власного будинку, і вже прем'єр-міністр українського уряду (Володимир Гройсман – Ред.) заявляє про те, що це зробили російські спецслужби. Розслідування ще не починалося, але зараз, напевно, почнеться. Тому ця мода, яку задають автори такого роду ведення міжнародних справ, вона дуже сумна ", - наводить "Інтерфакс" цитату міністра.

Лавров у традиціях російської пропаганди додав, що такі тенденції підхоплюють ті, хто як "українські сусіди користуються повною безкарністю з боку своїх західних кураторів".

Нагадаємо, ввечері 29 травня у Києві стріляли в російського журналіста Аркадія Бабченка. Правоохоронців викликала його дружина. Від отриманих поранень, попередньо - у спину, чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Столична поліція висунула дві попередні версії вбивства журналіста - його професійна діяльність та громадська позиція. Нардеп Антон Геращенко уточнив, що вбивця чекав на Бабченка на сходовому майданчику його ж будинку, а коли журналіст відкрив двері своєї квартири, він зробив кілька пострілів у спину.  

Поліція вже опублікувала фоторобот підозрюваного у вбивстві.  

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація