Тереза Мей провела кризову нараду через можливу змову в уряді

Тереза Мей провела кризову нараду через можливу змову в уряді

Фото: Associated Press

Результати наради невідомі.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей провела термінову кризову нараду з високопоставленими представниками правлячої Консервативної партії після того, як ЗМІ повідомили про можливу змову в британському уряді. Про це повідомляє видання Sky News.

"Участь у нараді в заміській резиденції Чекерс брали міністри і депутати, зокрема Девід Лідінгтон, який є фактичним заступником Мей, міністр навколишнього середовища Майкл Гоув, міністр з питань Brexit Стівен Барклай, депутат Джуліан Льюїс і голова Консервативної партії Брендон Льюїс", - йдеться у повідомленні.

Консерваторів, які підтримують вихід Британії з складу Європейського союзу (Brexit) без угоди, представляли екс-глава МЗС Борис Джонсон, екс-міністр з питань Brexit Домінік Рааб, депутати Ієн Дункан Сміт і Джейкоб Ріс-Могг, а також давній союзник Мей депутат Даміан Грін.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у британському уряді назріває "заколот" проти Мей.

Нагадаємо, що у Британії 23 червня 2016 року відбувся референдум. За вихід з Європейського Союзу проголосувало 51,9% осіб, проти – 48,1%. Днями лідери 27 країн ЄС схвалили на саміті відстрочку Brexit на підставі двох можливих сценаріїв: до 12 квітня або до 22 травня.

У Лондоні мільйон протестувальників вимагали повторного референдуму щодо Brexit

У Лондоні мільйон протестувальників вимагали повторного референдуму щодо Brexit

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вихід Британії з ЄС
Наступна публікація