У Чикаго зросла кількість загиблих унаслідок стрілянини в лікарні

У Чикаго зросла кількість загиблих унаслідок стрілянини в лікарні

Фото: Reuters

Серед загиблих - офіцер поліції.

Під час стрілянини у лікарні в Чикаго (США) загинули п'ятеро осіб, включаючи невідомого, який відкрив вогонь по персоналу і пацієнтів медустанови, повідомила місцева поліція. Раніше ЗМІ повідомляли про чотирьох тяжкопоранених, а також мертвого стрільця.

Серед загиблих - офіцер поліції, про що повідомив її представник.

У повідомленні агентства Associated Press зазначається, що стрілець мертвий, проте поки невідомо, чи він покінчив життя самогубством, чи був ліквідований поліцейськими.

Як заявили свідки, стрілянина почалася на парковці біля лікарні. Злочинець розмовляв з жінкою, а потім вистрілив їй у груди. Після цього він увійшов в будівлю лікарні і продовжив стрілянину. За словами свідків, він стріляв у людей навмання.

Нині у поліції немає даних про нападника і можливі мотиви, що спонукали його відкрити стрілянину.

На Київщині затримали ще одного причетного до стрілянини на автомийці у Луцьку

На Київщині затримали ще одного причетного до стрілянини на автомийці у Луцьку

Нагадаємо, в ніч проти 8 листопада в одному з барів містечка Таузенд-Окс в штаті Каліфорнія, США, невідомий скоїв масову стрілянину, в результаті чого загинуло 12 осіб. Серед них є також і офіцер поліції, який першим зайшов у бар. За даними очевидців, було чутно близько 30 пострілів. Нападника знайшли мертвим всередині будівлі.

Правоохоронці ідентифікували нападника як 28-річного Ієна Лонга. Чоловік був ветераном корпусу морської піхоти. Стрілянину він вів з пістолета Glock.45, також мав з собою кілька димових шашок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація