У Німеччині судять чоловіка за вбивство коханки огірком під час сексуальних ігор

У Німеччині судять чоловіка за вбивство коханки огірком під час сексуальних ігор

У Німеччині судять чоловіка за вбивство коханки огірком під час сексуальних ігор

Чоловіку загрожує п'ять років у в'язниці за недбальство / Фото: The Bild

Жінка задихнулась через недбальство партнера.

У Німеччині чоловіку загрожує п'ять років в'язниці після того, як його коханка вдавилася до смерті огірком, що використовували як сексуальну іграшку.

46-річний громадянин Німеччини Олівер Д. запросив коханку до своєї квартири, поки його дружина та донька були невдома, повідомляє Bild. Коханці випили чотири пляшки вина і велику кількість шнапсу, після цього перемістились до спальні, так розповіли присяжним на судовому засіданні.

"Ми часто використовували фалоімітатори, так само як і морквини та кабачки у своєму сексуальному житті", - так розповідав обвинувачуваний на засіданні.

Проте в той день (інцидент стався у липні 2014 року), як розповів Олівер, його подруга не мала з собою жодних іграшок, тому чоловік взяв на кухні півогірка. Овоч використали як секс-іграшку, а потім чоловік запхав огірка жінці до рота. Почувши запах гару з кухні, Олівер вийшов із кімнати.

"Я забув, що поклав кусень м'яса до духової шафи для моєї собаки. Воно почало горіти. Я побіг на кухню, погодував собаку, а потім викурив цигарку на балконі", - розповів чоловік у суді.

Коли Олівер повернувся до коханки, вона вже була непритомною, а огірок досі був у неї в горлянці, перекриваючи доступ кисню.

"Я намагався дістати куски огірка з її горлянки, але той був занадто розчавленим, і я не міг дістати все", - пояснив обвинувачуваний.

Жінка впала в кому і померла у госпіталі. В суді прокурор заявив, що дії відповідача були недбайливими. Суддя налаштована винести рішення у справі в п'ятницю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація