У Стамбулі невідомий обстріляв з гвинтівки мечеть: є поранені

У Стамбулі невідомий обстріляв з гвинтівки мечеть: є поранені

У Стамбулі невідомий обстріляв з гвинтівки мечеть: є поранені

Фото: Daily Mail

Двох людей відправили до лікарні.

Невідомий відкрив вогонь по мечеті в Стамбулі через кілька годин після теракту у нічному клубі.

Про це повідомляє daily mail.

Видання повідомляє, що бойовик відкрив вогонь по мечеті Хасан Паша в Стамбулі всього через кілька годин після теракту у нічному клубі. 

Розстріл мечеті стався 1 січня вдень. Коли люди зібралися в мечеті для молитви, бойовик відкрив вогонь з гвинтівки.

Нагадаємо, у новорічну ніч під час збройного нападу на нічний клуб Reіna в одному з центральних районів Стамбула загинули 39 осіб, 69 осіб отримали поранення.  На момент нападу у клубі перебувало 500-600 людей, які святкували Новий рік. Повідомлялося, що деякі із відпочивальників стрибали у Босфор, щоб уникнути вогню, і були врятовані поліцейськими.

Нічний клуб Reina є одним із найпопулярніших у Стамбулі. Його відвідують високопосадовці, знаменитості, артистів і зірки футболу. Він розташований у районі Ортакьой, що у європейській частині міста, розділеного протокою Босфор.

Світові лідери висловили співчуття у зв'язку зі стріляниною, що сталася в нічному клубі Стамбула в новорічну ніч. Також вони різко засудили теракт.

Зокрема, президент України Петро Порошенко рішуче засудив теракт, що напередодні стався у Стамбулі. "Рішуче засуджую жорстоку терористичну атаку, що сталася у новорічну ніч у Стамбулі. Мої думки з сім'ями жертв. Тероризм повинен бути зупинений", - написав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація