22 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

22 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

Фото: Credits

​​​​​​​День ангела святкують Юхим (Єфим), Аріадна

Життєвим лейтмотивом тих, хто народився 22 листопада, є звільнення. Жінки, народжені цього дня, вимагають справедливого ставлення і рівних прав. Чоловіки вирізняються волелюбністю, однак, відвоювавши собі гідне місце в житті, вони можуть стати такими ж гнобителями, як і ті, проти кого раніше був направлений їхній гнів.

Юхим (Єфим)

Походить від давньогрецького "єуфемос": благочестивий, добросердий. Зовні Юхим схожий на матір. У нього чутлива нервова система - собака, що вискочив з-за рогу з гавкотом, може викликати в нього заїкуватість або нервовий тік. Підданий також захворюванням травної системи. Батькам Юхима потрібно стежити за його раціональним харчуванням.

Юхим від природи артистичний, добре відчуває психологічний стан інших, що дозволяє йому легко пристосовуватися до людей і розташовувати їх до себе. Нерідко це творча особистість. На роботі начальник завжди добротливо налаштований до Юхима, співробітники ніколи не чекають від нього підступу.

Домагається всього в житті тільки власною працею. У нього великий запас життєвих сил і незвичайна працьовитість. Знаходить собі застосування в різних видах діяльності: від лікаря до адміністратора.

Перш ніж одружитися, Юхим неодмінно перевірить, чи здатна майбутня дружина зберігати йому вірність і наскільки добре вона готує. Він гурман, і із цим доведеться миритися тій, котра зважиться на шлюб з Юхимом.

Втім, у цьому є свої переваги: на продукти Юхим грошей не шкодує, й все купує сам. Він досить егоїстичний, але водночас і розумний настільки, щоб у деяких ситуаціях придушити свій егоїзм. У міру ревнивий. Не зловживає алкоголем, багато Єфимів взагалі не п'ють.

Веселун і витівник, душа будь-якої компанії, але явний сибарит. Однак якщо бачить реальні перспективи, буде працювати до знемоги.

Аріадна

Ім'я має грецьке походження і означає "найсвятіша", "найчистіша". Це ім'я носила відома в давньогрецькій міфології дочка царя Міноса і Пасіфаї.

За переказами, Аріадна вирішила допомогти Тесеєві позбутися Мінотавра (який, до речі, доводився їй братом по матері) і подарувала йому клубок ниток, який вивів Тесея з лабіринту.

Ім'я Аріадна належить небесним жінкам, які вміють твердо стояти на землі. Як не дивно, але цей парадокс найбільш точно описує дивовижних господинь цього імені - мрійливих і приземлених, імпульсивних і споглядальних.

Уже в ранньому віці характер малятка Аріадни відрізняється безмежним спокоєм і любов'ю до прекрасного. Ці якості залишаться і будуть продовжувати розвиватися в її характері протягом усього життя.

Дівчинка слухняна і довірлива, їй більше подобається спостерігати і слухати, ніж брати участь і говорити. У неї щедра душа, і їй не шкода віддати навіть найулюбленішу іграшку, якщо це принесе комусь радість.

У школі дівчинка старанна, любить вчитися, слухається вчителів і не порушує дисципліну. Їй легко даються гуманітарні предмети і всі науки, в яких можна реалізувати свій творчий потенціал. У дівчинки талант бачити у всьому красу, вона любить створювати красиві речі своїми руками, тому із задоволенням буде писати картини, в'язати чи вишивати.

Аріадна не може без гармонії. Це означає, що їй необхідний баланс у всіх сферах життя для досягнення душевного спокою, без якого вона стає надмірно імпульсивною і необережною.

Власниця цього імені - натура надзвичайно творча. Їй важко дається монотонна праця, в якій немає місця польоту фантазії, тому роботу Аріадна вибирає в тон своєї креативності. Їй добре підходить робота письменниці, викладачки, художниці або архітекторки. Характер лідера допоможе їй стати чудовим керівником. Аріадна - природжений дипломат, у неї добре розвинені здібності емпатії, що допомагає їй не тільки в особистому житті, а й у професійній сфері.

Друзів у цієї жінки зазвичай небагато. Вона не любить перебувати у великих компаніях і вважає за краще душевні посиденьки наодинці з парою друзів.

Це неймовірно приваблива жінка, яка прекрасно це усвідомлює. Багато часу приділяє підтримці зовнішнього вигляду, їй подобається увага чоловіків. Легко і міцно закохується і часто рано створює сім'ю.

Ця жінка створена для шлюбу. Вона буде ідеальною дружиною і мамою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація