1+1 змінює адресу: терміново переналаштуйте тюнер на телевізорі

1+1 змінює адресу: терміново переналаштуйте тюнер на телевізорі

Фото: pixabay.com

З початком весни мовлення всіх телеканалів на старому супутнику (AMOS-2) буде припинено.

1 березня перегляд українських каналів став можливим тільки за новими супутниковими параметрами. Тож якщо ви бачите повідомлення про технічне мовлення, терміново переналаштуйте свій тюнер.

Щоб зробити це самостійно, потрібно зробити декілька простих кроків.

Тюнер – це невеликий пристрій, під'єднаний до телевізора. Моделей тюнерів чимало – інструкції з їхнього переналаштування на новий супутник та база даних майстрів супутникового телебачення в різних населених пунктах, до яких можна звернутися за необхідністю, міститься за посиланням.

На передній панелі тюнера знайдіть назву моделі вашого пристрою. Після цього знайдіть його в списку тюнерів і скористайтеся відповідною відео- або текстовою інструкцією.

Якщо не вдається налаштувати тюнер власноруч за допомогою інструкцій, перевірте у меню інсталяції параметри, які ви бачите нижче, або скористайтеся допомогою майстра. Знайти його у вашому місті можна знайти за допомогою форми на сайті.

У процесі переналаштування тюнера у користувачів може виникнути необхідність у деяких відповідях та поясненнях щодо процесу роботи.

Відповіді на найпоширені запитання можна знайти на сайті telemaster.com.ua у розділі "Питання та відповіді", звідки ви дізнаєтеся загалом про нові параметри супутникового прийому для телеканалів, про те, як користуватися сайтом та як знайти майстра. Крім того, серед відповідей можна знайти пояснення, як переналаштувати телевізор із вбудованим тюнером та як зв'язатися з лінією підтримки.

Зауважимо, що у розділі "Питань та відповідей" також є корисні поради і для майстрів, які мають бажання надавати послуги з налаштування супутникового обладнання.

Швидкі поради щодо переналаштування на новий супутник мовлення

Швидкі поради щодо переналаштування на новий супутник мовлення

Повʼязані теми:

Наступна публікація