"Лікар хоче їсти". Комаровський спровокував хвилю критики в соціальних мережах через тур до Росії

"Лікар хоче їсти". Комаровський спровокував хвилю критики в соціальних мережах через тур до Росії

Фото: УНІАН

Українці негативно відреагували на рішення відомого телеведучого.

Відомий український педіатр та ведучий телепрограм на медичну тематику Євген Комаровський, який був радником президента України Володимира Зеленського з медицини, зібрався у тур Росією.

Про це він розповів у відеооголошенні.

"У квітні у мене відбудуться п’ять великих зустрічей у містах Уралу й Сибіру. Я буду в інтервалі з 12 до 21 квітня в Уфі, Новосибірську, Якутську, Іркутську та Єкатеринбургу", - сказав Комаровський.

За словами лікаря, в кожному місті він проведе великий семінар, тривалістю приблизно 4 години

"Ми будемо обговорювати найгостріші, актуальні питання здоров’я дитини і, сподіваюся, здоров’я, благополуччя, взаємовідносин його батьків. Ми поговоримо й про розвиток, і про догляд за дитиною у перший рік життя, і про планування вагітності, і про вакцинацію, і про дітей, які часто хворіють, і про алергію, і про глистів, і про нинішню епідеміологічну ситуацію, і, звичайно, про те, як мамі й татові виростити здорову дитину і не втратити кохання та повагу одне до іншого", - заявив він.

Зазначимо, вартість квитків становить 1000-3500 рублів (390-1370 гривень).

Тим часом у соцмережах українці обурюються через рішення Комаровського.

Зокрема, колишній дипломат Дмитро Чекалкин вважає, що це називається "як проср*ти можливість стати авторитетом в області педіатрії і стати в один ряд з екстрасенсами і колгоспними лікарями".

"Бізнес на крові. Дорогою ще з Путіним порибалить. А головне, в які прекрасні міста зібрався, ехх. А колись він був моїм лікарем. Я, правда, тоді ще не в дуже свідомому віці був. Лікар хоче їсти", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

r/ukraina Бизнес на крови. Советник Зеленского, так называемый "доктор" Комаровский, собрался в тур по...

Опубликовано Дмитрием Чекалкиным Понедельник, 3 февраля 2020 г.

До того ж чимало користувачів соцмереж, серед яких і відомий блогер-ветеран АТО Анатолій Штірліц, побажали Комаровському передати вітання вбивцям українців на Донбасі.

Наразі Коморовський не коментує ситуацію.

Нагадаємо, раніше Комаровський оскандалився заявою, як він зміг би легко домовитися із Путіним. "Я глибоко переконаний, що війна і все це з'ясування стосунків - за межами геополітики. У наших країнах - Україні, Росії, Білорусі - мужики, що набили один одному пику, традиційно домовлялися за пляшкою горілки. І це завжди було простіше, ніж війна. Я уявляю, скільки на мене вже може вилитися лайна, але я глибоко переконаний у тому, що перше, що б я зробив, - поїхав би з Путіним на риболовлю. І я так само глибоко переконаний, що назавтра війна на Донбасі закінчилася би без всяких ООН, миротворців", - сказав лікар.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація