На Хмельниччині впіймали хабарників у виправній колонії

На Хмельниччині впіймали хабарників у виправній колонії

Фото: Прокуратура Хмельницької області

Керівник і його заступник хотіли отримати гроші за дострокове звільнення в’язня.

Правоохоронці викрили в корупційних діях керівництво виправної колонії в Хмельницькій області. Двоє посадовців запросили 3 тисячі доларів за сприяння умовно-достроковому звільненню засудженого за умисне вбивство.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, затримання підозрюваних "на гарячому" здійснювали співробітники Служби безпеки України. Це відбувалося у службовому кабінеті одного з керівників виправного закладу. За фактом передачі та отримання хабара відкрито кримінальне провадження щодо одержання службовою особою неправомірної вигоди, кошти вилучено в якості речового доказу. "На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманим особам запобіжного заходу", - повідомляють у прокуратурі.

Як повідомлялося, у Хмельницькій області командира та заступника однієї з військових частин викрили в корупційних діях. Понад півроку посадовці отримували щомісячну "данину" від комерсанта за діяльність нелегальних торговельних точок на території, прилеглій до військової частини. За даними СБУ, не перешкоджати веденню бізнесу здирники погодилися за 3000 гривень на місяць.

Суддя, який перебуває під підозрою через пропонування хабара, повернувся до роботи

Суддя, який перебуває під підозрою через пропонування хабара, повернувся до роботи

Повʼязані теми:

Наступна публікація