На Прикарпатті блискавка потрапила в зупинку, троє людей загинули

На Прикарпатті блискавка потрапила в зупинку, троє людей загинули

Фото: pixabay.com

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження.

У п'ятницю ввечері, 21 червня, в селі Беньківці Рогатинського району Івано-Франківської області троє жителів Львівської області загинули від удару блискавки.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

За даними поліції, блискавка влучила в зупинку з металевих конструкцій, де перебували п'ятеро людей. В результаті удару троє чоловіків загинули на місці події, а дві жінки госпіталізовані.

Загиблі 1954, 1963 і 1985 років народження приїхали до родичів з Львівської області. Дві жінки, які отримали травми – місцеві жительки, вони госпіталізовані.

Одна з постраждалих, яка стояла трохи далі від інших, розповіла, що від удару її відкинуло на землю, а коли піднялася, то чоловіки не подавали ознак життя.

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, днями у Львівській області трагічно загинула молода жінка, яка отримала смертельне ураження блискавкою. Постраждалу шпиталізували в лікарню Львова, однак отримані травми виявилися несумісні з життям і 20 червня о 07:00 жінка померла.

Світлове шоу, створене природою: кілька регіонів Британії накрили грози з блискавками

Світлове шоу, створене природою: кілька регіонів Британії накрили грози з блискавками

Повʼязані теми:

Наступна публікація