На Рівненщині маленька дитина "вийшла" з вікна четвертого поверху

На Рівненщині маленька дитина "вийшла" з вікна четвертого поверху

На Рівненщині маленька дитина "вийшла" з вікна четвертого поверху

Лікарі кажуть, що дитина народилася в сорочці

Дівчинка не змогла відкрити двері та не хотіла залишатися вдома.

На Рівненщині 6-річна дівчинка випала з четвертого поверху та дивом вижила. Мати залишила її саму вдома, дитині стало нудно і вона вирішила вийти надвір через вікно, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Глухий звук на вулиці пані Тетяна почула близько опівдня. Визирнула у вікно і зомліла: на землі лежала дівчинка з сусіднього під'їзду.

"Вона зовсім не рухалась, а вже як ми обійшли кругом, то вона вже повернулася ніжками туди, і плакати почала. А падала з четвертого поверху з вікна спальні. Було відчинене вікно і вона собі чи хотіла вийти чи стрибнути, Бог її знає, що вона собі надумала", - розповіла сусідка.

Люди викликали швидку допомогу. Дитину доправили до лікарні.

"Вона мала важку черепно-мозкову травму. Мала забій органів грудної клітки, забій органів живота", - розповів головний лікар Дубенської центральної районної лікарні Віталій Табачук.

Медики кажуть, що дитина народилася в сорочці: в неї жодного перелому. Та про всяк випадок дівчинку перевели на діагностику та лікування в обласний центр.

"На даний момент вона получає тільки відновлювальну терапію. Ще утримуються болі в шийному відділі хребта, треба буде до обстежувати, але якихось страшних важких травм, дякувати Господу Богу, в дитини цеї немає", - пояснив ортопед-травматолог Віктор Юзепчук.

На Рівненщині шестирічна дівчинка вижила після падіння з четвертого поверху

На Рівненщині шестирічна дівчинка вижила після падіння з четвертого поверху

Нині Настя вже почала вставати з ліжка. Каже, полізла у вікно бо хотіла вийти на вулицю.

"Я одна осталася. Відкрити двері – а я не вмію відкривати їх", - розповіла дитина.

Батько дівчинки пояснює, що доньку саму ніколи вдома не лишали. Але цього дня ситуація була безпрецедентна – в його дружини померла під час пологів рідна сестра, терміново потрібно було забрати осиротілого племінника.

Кримінальне провадження у поліції не відкривали, після перевірки кваліфікували інцидент, як нещасний випадок.

"Сімя благополучна, нормально здійснюється виховання дитини, просто сталася така непередбачувана ситуація – під час пологів померла рідна сестра і тому жінка в тривозі швидко одяглася, закрила двері квартири, де залишилась її малолітня дитина, і побігла в пологовий будинок", - пояснив в.о.начальника Дубенського відділу поліції Сергій Волков.

Правоохоронці пояснюють, що життя дитині врятували мотузки для білизни на другому поверсі, які уповільнили падіння.

Нещодавно у Вінниці жінка поцупила продукти і кинулася навтьоки через вікно на п'ятому поверсі гуртожитку. "Вона має залежність від наркотиків та раніше відбувала покарання за крадіжки", - пояснили у поліції.

Кореспондент ТСН Олена Семенович

Повʼязані теми:

Наступна публікація