На Житомирщині матір забила до смерті двотижневе немовля

На Житомирщині матір забила до смерті двотижневе немовля

Фото: pixabay.com

Дитині було тільки 16 днів від народження.

У селі Паволоч на Житомирщині медики швидкої допомоги констатували смерть немовляти. Про дитину без ознак життя вони повідомили правоохоронців, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Слідчим матір немовляти зізналася, що кілька разів ударила дитину рукою по голові, щоб заспокоїти – та плакала. "Смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми. Матері дитини було оголошено про підозру за статтею115 – навмисне вбивство", - розповіла оперуповноважений карного розшуку Попільнянського району Аліна Вдовиченко.

На Житомирщині жінка зізналась, що до смерті побила свого новонародженого сина

На Житомирщині жінка зізналась, що до смерті побила свого новонародженого сина

Підозрювана нині перебуває під домашнім арештом. Виходити з хати і спілкуватися з журналістами жінка не хоче. Неговіркі й родичі – вони кажуть, що в сім'ї велике горе. Матері, яку підозрюють у вбивстві немовляти, 27 років, вона донька місцевого священика.

У селі кажуть, що родина батюшки дружня і працьовита. Вони доглядають велике господарство – чотири корови і коня. Донька, за словами селян, дитя народила поза шлюбом, але дід та баба онуком дуже тішилися. "Настільки ці дід та баба вбиті горем – це неможна передати. Вони так раділи цією дитинкою, а що там вийшло – я толком нічого не знаю", - каже продавчиня Тетяна Матвієнко.

За навмисне вбивство немовляти матері загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Слідчі уже призначили низку експертиз – зокрема, мають перевірити, чи не була жінка у стані післяпологової депресії.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація