Погода на вівторок: до України повернулася пекельна спека

Погода на вівторок: до України повернулася пекельна спека

Фото: УНІАН

Температура підніматиметься до 33 градусів тепла.

У вівторок, 28 липня, в Україні буде сонячно і тепло на майже всій території України. Подекуди температура повітря підійматиметься до +33 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Найтеплішими регіонами країни традиційно будуть Схід і Південь України, де середня температура впродовж дня буде на рівні +27...+33 градуси. .

Дещо холодніше буде в Центрі України – +27...+31 градус. Водночас відносно "найхолоднішим" буде Захід країни, там температура не підійматиметься й до +30 градусів – +25...+29 градусів.

Дощитиме лише 5 південно-східних регіонах країни – Донецькій, Запорізькій, Херсонській і Миколаївській областях, а також в Автономній Республіці Крим. Там дощі очікуються як вдень, так і вночі.

У Києві опадів не очікується. Температура повітря буде на рівні +29...+31 градус і лише вітер буде дещо сильнішим, ніж зазвичай – 5-10 метрів за секунду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що основне глобальне оновлення, засноване на даних понад 36 тисячах метеостанцій у всьому світі, підтверджує, що в міру нагрівання планети екстремальні погодні явища, такі як хвилі тепла і сильні дощі, тепер стали більш частими, інтенсивнішими і тривалішими. 

Сильна спека й грозові дощі: якою буде погода в Україні в останній тиждень липня 

Сильна спека й грозові дощі: якою буде погода в Україні в останній тиждень липня 

Повʼязані теми:

Наступна публікація