"Правий сектор" вирішив долучитися до блокади анексованого Криму

"Правий сектор" вирішив долучитися до блокади анексованого Криму

"ПС": Блокаду Криму ми розцінюємо як подвійний удар / Фото: Reuters

У "ПС" розповіли про "подвійний удар" блокади.

В організації "Правий сектор" заявили, що долучаться до блокади окупованого Криму, яку ініціював Меджліс кримсько-татарського народу.

"Блокаду Криму ми розцінюємо як подвійний удар — і безпосередній удар по московським інтересам, і удар по нинішній системі, котра склалася в Україні, системі запроданства і здачі державних інтересів", - йдеться у заяві "ПС".

Також у заяві "ПС" повідомляється, що режим Порошенка не просто не влаштував Криму блокаду, але й не розірвав з РФ "дипломатичні зв'язки".

"Доки патріотичні сили не наберуть достатньої ваги, аби вийти на стратегічний рівень, ми збільшуватимемо свою активність у тактичній площині. Саме на досягнення тактичних перемог, в тому числі забезпечення вимог Меджлісу, буде спрямовуватися блокада Криму", - додали в організації.

Крім того, у "ПС" додали, що звільнення Криму та  окупованих територій Донбасу неможливе без збройної боротьби з окупантами. 

Нагадаємо, що кримські татари 20 вересня о 12.00 перекриють дороги до окупованого Криму, аби завадити проїзду вантажів із товарами. Про це під час засідання Верховної Ради заявив лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Повʼязані теми:

Наступна публікація