Сильні вітри можуть спричинити падіння дерев. Прогноз погоди на 22 листопада

Сильні вітри можуть спричинити падіння дерев. Прогноз погоди на 22 листопада

Фото: УНІАН

Денна температура у вівторок становитиме переважно 1-7 градусів тепла.

Завтра, 22 листопада, в Україні буде хмарна погода з проясненнями. Без опадів.

Температура вночі становитиме 1-6 градусів морозу, у східних областях подекуди 8-10 градусів морозу. Вдень –1…+4°С. У південній частині та західних областях вночі близько нуля, вдень +2…+7°С, на Закарпатті +8…+13°С. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с, у Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях пориви 15-20 м/с, місцями 25-30 м/с.

"Дотримуйтесь елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їхнє пошкодження", – радить Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У Київській області завтра очікують хмарну погоду з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень –1…+4°С.

У Києві у вівторок – хмарна погода з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень +1…+3°С.

Прогноз погоди в Україні на 22 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація