У суді назвали дату виступу Януковича з останнім словом

У суді назвали дату виступу Януковича з останнім словом

Фото: Reuters

Після цього йому буде оголошено вирок.

Суд у справі про держзраду президента-втікача Віктора Януковича призначив дату його виступу із останнім словом на 19 листопада.

Про це заявив суддя, який головує, Владислав Дев’ятко, передає УНІАН.

"Щодо надання розумних термінів 19 листопада є саме тим розумним терміном, за який ви зможете зареєструватися або не зареєструватися. Суд визначає одну дату для останнього слова та пропонує використати саме її", - розповів він.

Зазначається, що виступ Януковича запланований на 10 годину ранку. Перед тим, суд офіційно оголосив про завершення дебатів у справі Януковича.

Нагадаємо, раніше інший адвокат екс-президента Олександр Горошинський розповів, що обвинувачуваний у державній зраді Віктор Янукович просить Оболонський райсуд Києва забезпечити його участь у судових дебатах шляхом відеоконференцзв'язку і з адвокатом.

Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України. Прокуратура вимагає для нього 15 років позбавлення волі.

Янукович висунув свої умови дистанційного свідчення в Оболонському суді Києва

Янукович висунув свої умови дистанційного свідчення в Оболонському суді Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація