В Енергодарі біля міськради депутат відкрив вогонь із рушниці

В Енергодарі біля міськради депутат відкрив вогонь із рушниці

Біля міськради депутат вчинив стрілянину

За словами правопорушника, він вчинив це заради самооборони.

В Енергодарі біля міської ради місцевий депутат вчинив стрілянину із рушниці.

За даними прес-служби МВС, інцидент стався перед початком роботи сесії міськради 24 грудня.

"О 9.55 до Енергодарського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що о 9.50 депутат Енергодарської міської ради перед входом в будівлю міськвиконкому скоїв постріл вгору з власної мисливсько-промислової рушниці калібру 7,62 мм", - ідеться у повідомленні. 

Правоохоронці з'ясували, що вранці того дня біля центрального входу до Енергодарської міськради зібралося близько 20 чоловік в камуфльованій формі, які принесли три сміттєвих баки з фото депутата. 

Коли ж 36-річний депутат прибув до мерії, до нього підійшли невідомі в камуфляжі. За його словами, постріл вгору він здійснив з метою самооборони. 

"За даним фактом відомості про подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років", - зазначили в МВС.

Раніше повідомлялося, що в Херсоні депутат від "Опоблоку" під час бійки відкусив активісту вухо. За словами потерпілого, однією рукою депутат тиснув йому на око, іншою - схопив за вухо і відкусив. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація