Під Києвом військові вчилися протидіяти російському повітряному десанту: оприлюднено відео

Під Києвом військові вчилися протидіяти російському повітряному десанту: оприлюднено відео

Фото: Facebook / Командування об'єднаних сил ЗС України

За словами Сергія Наєва, проведено спільне тренування сил і засобів, що виконують завдання у Чорнобильській зоні з охорони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури.

На Київщині проведено комплекс тренувальних заходів із протидії повітряному десанту противника, а також знищення розвідувально-диверсійних груп в урбанізованій місцевості.

Було проведене спільне тренування сил і засобів, що виконують завдання у Чорнобильській зоні з охорони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У навчанні взяли участь підрозділи Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та Національної поліції України.

"Командири підрозділів виконували завдання з недопущення захоплення важливого державного об’єкта, застосувавши сили та засоби у відповідності до їх призначення", – повідомив командувач.

За словами Наєва, під час тренування було відпрацьовано перелік питань щодо боротьби із засобами повітряного нападу та знищення противника, який намагався здійснити десантування.

Крім того, командири продемонстрували своє вміння застосовувати резерви, від яких залежить стійкість оборони, а також своєчасне переміщення їх на загрозливі напрямки.

"Тренування проведено відповідно до планів бойової підготовки підрозділів і будуть продовжуватися й надалі задля підвищення оборонних спроможностей, – наголосив командувач. – Цей підхід взятий нами на озброєння від провідних країн-членів НАТО. Його ефективність полягає у тому, що кожен підрозділ, кожен військовослужбовець працює задля набуття спроможностей до виконання цілого спектру завдань".

Сергій Наєв додав, що саме тому на кожне тренування виноситься окремий спектр завдань і створюється окрема тактична обстановка. "Такий процес триває постійно", - зазначив він.

На Київщині проведено комплекс тренувальних заходів із протидії повітряному десанту противника, а також знищення розвідувально-диверсійних груп в урбанізованій місцевості. Як повідомив командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, було проведене спільне тренування сил і засобів, що виконують завдання у Чорнобильській зоні з охорони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури. У навчанні взяли участь підрозділи Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та Національної поліції України. – Командири підрозділів виконували завдання з недопущення захоплення важливого державного об’єкта, застосувавши сили та засоби у відповідності до їх призначення,– повідомив командувач. За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, під час тренування було відпрацьовано перелік питань щодо боротьби із засобами повітряного нападу та знищення противника, який намагався здійснити десантування. Крім того, командири продемонстрували своє вміння застосовувати резерви, від яких залежить стійкість оборони, а також своєчасне переміщення їх на загрозливі напрямки. – Дані тренування проведено у відповідності до планів бойової підготовки підрозділів і будуть продовжуватися й надалі задля підвищення оборонних спроможностей, – наголосив командувач. – Цей підхід взятий нами на озброєння від провідних країн-членів НАТО. Його ефективність полягає у тому, що кожен підрозділ, кожен військовослужбовець працює задля набуття спроможностей до виконання цілого спектру завдань. Як зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв, саме тому на кожне тренування виноситься окремий спектр завдань і створюється окрема тактична обстановка. Такий процес триває постійно. Разом переможемо! Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України

Опубліковано Командування Об'єднаних Сил ЗС України Пʼятниця, 20 січня 2023 р.

Нагадаємо, поліція та СБУ проводять контррозвідувальні заходи у Деснянському районі Києва.

Зеленський за 21 січня: боляче говорити

Зеленський за 21 січня: боляче говорити

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація