Після візиту Савченко бойовики "ДНР" хочуть навідатися до Києва

Після візиту Савченко бойовики "ДНР" хочуть навідатися до Києва

Фото: Reuters

"ДНРівці" хочуть побачити своїх полонених.

Так звані представники самопроголошеної "ДНР" сподіваються отримати доступ до своїх полонених на підконтрольній Україні території. Таке сподівання вони висловивли після візиту нардепа Надії Савченко до макіївсьої колонії.

Про це заявила так звана "уповноважена з прав людини ДНР" Дар'я Морозова, передає ЗМІ бойовиків "Донецьке агентство новин".

 

"Ми хочемо переконатися в тому, що до них не застосовуються незаконні методи дізнання, і умови утримання наших прихильників дійсно свідчать про гуманізм київської влади", - заявила вона.

Морозова також додала, що ДНР розраховує на проведення обміну полоненими за формулою "всіх на всіх", як прописано в Мінських угодах. 

Нагадаємо, напередодні в п'ятницю, 24 лютого, керівник громадянської організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан разом із нардепом Надією Савченко прибули у терористичну "ДНР"

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що Савченко намагалася проникнути у розташування передових українських бригад у зоні АТО та закликала військових до державного заколоту. СБУ заявила, що перевірить цю інформацію щодо Савченко.

Савченко, своєю чергою, розповіла про сирість і холод в камерах шістьох українських військовополонених.

Надія Савченко опублікувала нові списки військовополонених

Надія Савченко опублікувала нові списки військовополонених

Повʼязані теми:

Наступна публікація