Торт "Орео"

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це дуже простий рецепт оригінального десерту, від якого буде у повному захваті вся ваша родина.

Всім добре знайоме печиво "Орео", його смак і зовнішній вигляд, тому пропоную сьогодні приготувати цілий торт з цим смаком. Шоколадний бісквіт і вершковий ніжний крем — фантастичне поєднання. Хутчіш готуймо, і, до речі, діти будуть в повному захваті від такої смакоти. 

Для бісквіта:

  • 450 г борошна;
  • 66 г какао;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 2 яйця;
  • 300 г цукру;
  • 240 мл кефіру;
  • 110 мл рослинної олії;
  • 240 мл гарячої кави.

Для крему:

  • 500 мл вершків 33%;
  • 300 мл вершкового сиру;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 8 шт. печива "Орео".
Торт "Орео", для блогів
instagram.com/yakim_foodphoto

Приготування:

Дуже важливо! Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

1. Борошно, какао і розпушувач з'єднати в окремій мисці.

2. Яйця збити з цукром до пишної піни. Додати кефір та олію, перемішати та з'єднати з сухими інгредієнтами.

3. Заварити каву. Дуже обережно, продовжуючи збивати, потрохи ввести каву в тісто.

4. Застелити форму пергаментом, викласти тісто і випікати близько години у духовці розігрітій до 160°C.

5. Бісквіт повністю остудити і розрізати на три частини.

6. Вершки збити з цукровою пудрою до пишної маси. Додати вершковий сир.

7. Печиво "Орео" розділити на половинки і забрати з нього начинку. Саме печиво перемолоти в блендері у крихту, додати до крему.

8. Тепер збираємо торт і даємо йому настоятись декілька годин у холодильнику.

Торт "Орео", для блогів
instagram.com/yakim_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/yakim_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції