Джамала заінтригувала новими розкішними образами для "Євробачення"

Джамала заінтригувала новими розкішними образами для "Євробачення"

Фото: vogue.ua

Як стало відомо, вбрання зірка обере лише на генеральній репетиції в Стокгольмі.

Незважаючи на інформацію в Мережі про те, що співачка Джамала вже обрала вбрання, в якому виступить на "Євробаченні 2016", з'ясувалося, що зробити вибір артистці тільки належить.

Образ Джамали для пісенного змагання стане відомий лише під час генеральної репетиції номера у Стокгольмі.

Переможниця національного відбору України обере між сукнею, спеціально розробленою для неї головним стилістом телеканалу СТБ Дмитром Курятою, і вбранням, запропонованим молодим українським дизайнером Іваном Фроловим в рамках конкурсу журналу VOGUE.

Образ від Івана Фролова / Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Івана Фролова я знаю давно, ми з ним вже готували кілька образів для моїх концертів. Але розробка сукні для "Євробачення" - справа дуже відповідальна. Тому остаточно стане зрозуміло, що саме я одягну на виступ, тільки в Стокгольмі, на генеральній репетиції півфіналу. Тільки там можна буде зрозуміти, як вбрання виглядає в ТВ-трансляції, з графікою і сценічним світлом", - сказала співачка.

Образ від Дмитра Курята

Наразі Джамала перебуває в турі Україною і сьогодні виступить у Вінниці.

Найближчим часом артистка зіграє концерти в Миколаєві (14.04) та Дніпропетровську (19.04).

Заключний концерт туру відбудеться 24 травня в Києві у палаці "Україна". Концертна програма буде побудована, насамперед, на матеріалі альбому "Подих" (2015), а також на популярних композиціях з EP "Дякую", альбомів All or Nothing і For Every Heart.

Образ від Дмитра Курята

Також прозвучить композиція "1944", з якою Джамала представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" в Стокгольмі.

Нагадаємо, стало відомо, під яким номером виступить Джамала у другому півфіналі "Євробачення". Другий півфінал відбудеться 12 травня в Стокгольмі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація