Гурт "Бумбокс" представив "здвоєний" кліп одразу на дві протилежно різні пісні

Гурт "Бумбокс" представив "здвоєний" кліп одразу на дві протилежно різні пісні

Музиканти зняли відео на пісні "Твій номер" та "Плющ".

Популярний український гурт "Бумбокс", який нещодавно представив другу і заключну частину альбому "Таємний код. Рубікон", презентував "здвоєний" кліп на пісні "Твiй номер/Плющ", які група вирішила випустити в як лід-сингл.

Цікаво, що відео стало найшвидшим кліпом гурту, оскільки від моменту ухвалення рішення зняти кліп і до його виходу минуло всього 20 днів. Насправді навіть менше, тому що знятий був не один кліп, а два.

Фото: Прес-служба "Бумбокс"

"Ця ідея спала на думку не мені. Приїжджаю я в офіс і тут мені мій партнер Олексій Согомонов говорить: “Андрій, от послухай мене”. Завжди з цієї фрази починаються якісь авантюри. Я кажу: “Тааак”. А він далі: “Тур щойно скінчився. Тобі треба акумулювати сили, але мусимо видати другу частину платівки, як ти і обіцяв у численних інтерв’ю. Я хочу зробити відео на дві пісні одразу”. А я кажу: “Як ти собі це уявляєш? Вони дуже різнопланові”. Він каже:  “Давай знімемо на пісні “Твій Номер”  і “Плющ”  у такій послідовності одну велику роботу”. Я кажу: “А в чому суть? За сюжетом вони не можуть збігатися. Одна пісня “Твій Номер”  про кохання, про щастя, коли ліричний герой літає, закохавшись. А інша, навпаки, на вірші класика української літератури Лесі Українки про розлуку. Як можна ці теми вкласти в один відеоряд?”. А він мені каже: “А от побачиш. Приїжджай на майданчик і все зрозумієш”, - розповів фронтмен гурту Андрій Хливнюк про ідею "здвоєного" кліпу.

Так, у павільйоні розкладається 12 килимів, над ними вішають 103 світлових прилади, весь вільний простір рясно заставляється музичними інструментами та безліччю різноманітних освітлювачів.

За сюжетом кліпу, під пісню "Твiй номер" починається відрив. Музика звучить звідусіль. А вже пісня "Плющ", на слова видатної української поетеси Лесі Українки, починається несподівано і звучить дуже делікатно, особливо після попередньої експресії. 

Нагадаємо, восени гурт "Бубмокс" зіграв великий концерт у Києві, який зібрав понад 10 тисяч слухачів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація