Лоліта показала зустріч з донькою вперше за два роки

Лоліта показала зустріч з донькою вперше за два роки

Лоліта показала зустріч з донькою вперше за два роки

Фото: facebook.com/LolitaMilyavskaya

Родички зустрілися у Болгарії.

Співачка Лоліта Мілявська, яка днями озвучила діагноз 22-річної дочки Єви, вперше за два роки зустрілася зі своєю дитиною.

Як розповіла виконавиця, вона не могла побачити доньку в Україні, бо сюди їй в'їзд заборонений. Через це вона навіть пропустила випускний у Єви 2018-го року. Як відомо, дівчинка живе у Києві разом з бабусею.

Тож, врешті з Євою зіркова мама побачилася у Болгарії, де наразі родички вдвох проводять відпустку.

Про це Лоліта розповіла у Instagram. Вона запостила відео з Євою з відпочинку:

"Академія, іспити, пандемія і в результаті майже два роки не бачила доньку .. Ще й заборона в'їзду до України… Добре, що є нейтральна смуга у вигляді Болгарії, яку нещодавно відкрили. Ідеальна відпустка з усією родиною. Так добре, що абсолютно не тягне нічого знімати! Моє розумне і скромне щастя на ім'я Євочка", - підписала відео з донькою Мілявська.

Зазначимо, що у Лоліти в Болгарії є своя квартира біля моря у місті Бургас. До коронавірусу артистка відпочивала там щоліта.

Лоліта народила доньку Єву в листопаді 1998-го. За документами батько дівчинки - третій чоловік співачки Олександр Цекало, втім, імені біологічного тата зірка не називає.

Зауважимо, що в квітні 2017 року Лоліту, яка прямувала до України, висадили з поїзда на прикордонному контролі.

Причиною для відмови у перетині кордону стало відвідування нею окупованого Криму через закриті пункти пропуску. Артистці заборонили в'їзд до України на три роки.

2019-го виконавиця виступила у Донецьку. Попри це, співачка називає Крим українським.

Повʼязані теми:

Наступна публікація