Принц Гаррі через фінансові проблеми звернувся до Чарльза – ЗМІ

Принц Гаррі через фінансові проблеми звернувся до Чарльза – ЗМІ

Фото: Getty Images

Герцоги Сассекські опинилися у важкому матеріальному становищі.

Відтоді, як принц Гаррі та Меган відмовилися від королівських прав і повноважень та переїхали до США, їхнє матеріальне становище виявилося доволі нестійким.

Справа в тому, що ані у Гаррі, ані у Меган наразі немає роботи, і, як наслідок, стабільного доходу. Нещодавно герцог Сассекський продав ексклюзивні рушниці ручної роботи за 180 тисяч доларів.

Однак цих грошей на життя родині не вистачило, пише The Times Hub.

Тож Гаррі звернувся по фінансову допомогу до свого батька, принца Чарльза.

Вони очікували, що платники податків продовжать платити за них. Але килим досить швидко витягнули у них з-під ніг, тож тепер вони змушені шукати допомоги у принца Чарльза. Можливо, тепер завдяки цьому вони зможуть почати погашати борг перед королевою та іншими спадкоємцям трону, який був покритий за рахунок вартості будівельних робіт

повідомив інсайдер

Йдеться про ремонт у Фрогмор-хауз, який герцоги Сассекські робили після народження сина.  На ремонт подружжя попросило кредит у майже 3 мільйони доларів з британської скарбниці. Їх пара має віддати протягом наступних двадцяти п'яти років.

Зауважимо, що колишній член парламенту Норман Бейкер звинуватив принца Гаррі та Меган у крадіжці і заявив, що герцоги Сассекські витратили десятки мільйонів доларів з кишені британських платників податків. Він підрахував усі витрати герцогів за два роки їхнього королівського життя і дійшов до дуже невтішних цифр. Чоловік заявив, що за цей час пара витратила 53 мільйони доларів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація