"Танці з зірками": чемпіон України зі стриптизу стане учасником шоу

"Танці з зірками": чемпіон України зі стриптизу стане учасником шоу

"Танці з зірками": чемпіон України зі стриптизу стане учасником шоу

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Олексій Суровцев продемонструє танцювальні вміння на паркеті.

Телеканал 1+1 працює над новим п'ятим сезоном головного танцювального шоу країни "Танці з зірками".

Триває #танціззіркамиchallenge – традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають одне одному виклик із запрошенням на легендарний паркет. Нещодавно солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька прийняла #танціззіркамиchallenge, опублікувавши на власній сторінці в Instagram відео. Артистка кинула виклик українському актору, зірці серіалу "Слід", триразовому чемпіону України зі стриптизу Олексію Суровцеву. Актор сьогодні прийняв челендж, опублікувавши відповідне відео у Instagram.

"У дитинстві я дуже соромився танцювати, але завжди хотів. Тому вчився танцям вдома за відео, передивлявся кліпи зарубіжних зірок. Від участі у "Танцях з зірками" очікую драйву, емоцій за рахунок подолання труднощів, змагального адреналіну. І хоч трохи навчитися бальних танців", - прокоментував Олексій.

Олексій Суровцев / Фото: пресслужба каналу "1+1"
Олексій Суровцев / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Актор кинув виклик гумористці, зірці "Жіночого Кварталу" Насті Оруджовій, а чи прийме вона #танціззіркамиchallenge, стане відомо вже незабаром.

Нагадаємо, виклик #танціззіркамиchallenge прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу "Dancing With The Stars" Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу "Танців з зірками".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Танці з зірками 2021
Наступна публікація