"Танці з зірками": третім суддею шоу став легендарний хореограф

"Танці з зірками": третім суддею шоу став легендарний хореограф

Фото: instagram.com/tanci1plus1

До складу журі увійшов Григорій Чапкіс.

"Сніданок з 1+1" розкриває імена суддів 4-го сезону проєкту "Танці з зірками", яке вже невдовзі глядачі зможуть побачити на каналі "1+1".

Минулого тижня в студії "Сніданку" побували двоє суддів танцювального шоу – прима-балерина  Катерина Кухар і хореограф Влад Яма. Наразі настав час дізнатися ім'я третього судді проєкту.

Григорій Чапкіс став третім суддею шоу "Танці з зірками" та записав відеозвернення глядачам

Григорій Чапкіс став третім суддею шоу "Танці з зірками" та записав відеозвернення глядачам

Ним став народний артист України, легенда української хореографії та найдосвідченіший суддя танцювального шоу Григорій  Чапкіс.

Григорій Чапкіс / Фото: пресслужба каналу "1+1"

90-річний Григорій Миколайович найстарший суддя серед подібного формату шоу Strictly Come Dancing, яких у світі понад 40.

І ми знову зустрінемось з вами. Я впевнений, я знаю, я гарантую, що цей сезон буде кращий, ще яскравіший, цікавіший. Це свято принесе нам радості зустрічі з дуже цікавими людьми і талановитими артистами – вже знайомими та новими зірками і тими, які вразять вас своїм мистецтвом в новому шоу

сказав Григорій Миколайович

Вже незабаром стануть відомі імена зіркових учасників та ведучих нового четвертого сезону проєкту, а хто сяде у суддівські крісла, крім Влада Ями, Катерини Кухар та Григорія Чапкіса, розкажуть в ефірі "Сніданку з 1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація