Євробачення 2016: як відбулася генеральна репетиція другого півфіналу

Українська конкурсантка Джамала вийшла на сцену у сукні-комбінезоні насиченого синього кольору.

Вже за кілька годин у столиці Швеції Стокгольмі відбудеться другий півфінал міжнародного музичного конкурсу "Євробачення 2016".

У вівторок ми стежили за перебігом першого півфіналу, у результаті якого стали відомі імена перших 10 фіналістів. Сьогодні ж дізнаємося, кому ще пощастить потрапити у фінал.

Зауважимо, що ввечері під номером 14 за право представляти Україну у фіналі боротиметься співачка Джамала. Артистка виступить із композицією "1944". До останнього лишається загадкою, у якому все ж таки вбранні вийде на сцену Джамала. Під час генеральної репетиції співачка з'явилася перед глядачами у сукні-комбінації насиченого синього кольору від українського дизайнера.

Пропонуємо вам дізнатися, якими вбраннями та образами дивуватимуть під час другого півфіналу конкуренти Джамали.

Нагадаємо, що українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, перебуває на другому місці серед основних претендентів на перемогу.

Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі Джамала виступить під номером 14 і виконає пісню "1944", в якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація