Чарівні сексуальні кнопки — міф чи правда?

Чарівні сексуальні кнопки — міф чи правда?

Фото: Credits

Існує думка, ніби є у жінки якийсь важіль, виявивши який, можна позбавити її опору і зробити так, що вона віддасться без зайвих сумнівів. Чи справді є така кнопка, ми спробували розібратися, провівши опитування та запитавши думки фахівця-сексолога.

Звертаємо вашу увагу, що ми будемо розглядати варіанти розбуджених жінок, яким, в принципі, подобається секс, і немає особливих психологічних бар'єрів для того, щоб займатися сексом із чоловіком, яких вони вибирають. І в той самий час не будемо чіпати тих, хто може в момент бажання піти з будь-ким, хто підходить за віком і статурою.

Як би ми не переконували сильну стать у тому, що ми сповнені гідності, і перш ніж дамо натяк на секс, чоловік повинен завоювати нашу довіру, у самця звичайного, чия зброя — нахабство, наполегливість і тестостерон, набагато більше шансів отримати згоду жінки на секс .

У більшості жінок вмикалося сильне бажання, тільки-но чоловік давав зрозуміти, що він її хоче. І давав зрозуміти досить відверто. Багато-хто в прямому сенсі слова тане від ознак домінантної поведінки чоловіка. Коли він, буквально, як самець самку, взяв за руку і повів. Крім цього, велику роль відіграють запахи ( "туалетна вода, змішана з запахом чоловіка — не піт, а саме такий легкий аромат, який виділяється тілом"). Судячи з усього, сильними сексуальними стимулами є феромони. Чим більше їх виділяє чоловік, тим імовірніший його успіх. Ось що розповів один з опитаних:

"У мене був випадок, коли мене буквально зґвалтувала жінка, з якою до цього ми регулярно стикалися без будь-якої реакції з її боку (мені тоді було 20, а їй близько 30) в коридорі перед нашими офісами. Причина була в запаху мого поту, бо за двадцять хвилин до бурхливого сексу з майже незнайомкою я закінчив розвантаження накладу газет в 75 тисяч екземплярів і був не в звичайному костюмі, а спортивному".

Як би пані не ховалися за масками доброчесності, природу навряд чи переможеш. А жіноча природа перевагу віддає жеребцям. До речі, ті ж опитані мною жінки заявляли, що якщо хтось дуже довго залицяється до них, то, якщо одразу не виникло тяжіння, нічого залицяльник вже не здатний змінити: або "кнопка" спрацьовує миттєво, або вже ніколи:

"Не було такого жодного разу, щоб знесло голову від когось добре знайомого, який ще й довго-нудно мене домагався. Мене марно приручати, я сама вибираю. Клюю насамперед на сексуальну привабливість і харизму чоловіка, другим за списком йде вміння говорити, слухати і реагувати. Ось це і є кнопки, з них все і починається".

Водночас все ж справедливим є твердження, ніби жінка любить вухами, а чоловік — очима. Більше шансів на успіх має той чоловік, хто вміє, що називається, "красиво розповісти". Чоловіки ж, як один, погодилися: якщо картинка одразу подобається, то з цією жінкою вони можуть провести ніч".

Ми запитали сексолога, доцента кафедри психіатрії, наркології та сексології Національного медичного університету Георгія Селюкова, що він думає з приводу сексуальних стимулів:

"Існують цілі комплекси параметрів, які включають бажання. Бувають певні періоди, в які у жінки особливо велике бажання. Зазвичай це в біляменструальний період. У такі періоди може спрацювати достатню кількість стимулів. А буває, навпаки, особливо низьке бажання. У такі періоди навіть звичні для жінки стимули можуть не набути дії. Пускові механізми також залежать від статевої конституції. У людей з сильною статевою конституцією можливість виникнення стимулів набагато вища. Наприклад, дуже темпераментна жінка може з огидою ставитися до цього чоловіка, до ситуації, до умов, але він так вміє натискати на певні зони, що вона відчуває оргазм. Але тих, хто не може контролювати свій організм, насправді дуже мало.

Безумовно, є певні пускові механізми, які діють подібно до краплі, яка переповнила чашу. За статистикою, більшість чоловіків — візуали (сприймають картинку), жінки — аудіали (сприймають слова, інтонації) і тактили (дотики). Але є жінки, на яких дуже сильно впливають зорові враження. А є чоловіки, яким потрібно шепотіти і "дзюрчати". Однак можна воркувати дуже довго, але так і не домогтися результату. Тобто робити ставку на сексуальні кнопки як на провідний компонент сексуального бажання не можна.

У той же час багато чоловіків впевнені, що можна натиснути певну кнопку — і жінка віддасться. На цій впевненості побудовані пікаперські техніки спокушання, в яких робиться ставка на традиційні механізми. Але в кожному конкретному випадку навіть типова саме для цієї жінки кнопка з цією людиною може не спрацювати".

Авдотья Разгуляєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація