Що подивитися: 5 видовищних фентезі-серіалів

Що подивитися: 5 видовищних фентезі-серіалів

Фото: Credits

Ми зібрали для вас чудові фентезі-серіали, які ви могли пропустити.

Фентезі — жанр, якому властивий найрізноманітніші персонажі, сюжетні лінії і світи. Тут можуть переплітатися казкові герої і наш час, також дія може відбуватися в досконалій іншій реальності. Але що залишається незмінним — це магія. Звичайно, після "Гри престолів" складно знайти хороший фентезійний серіал, але ми постаралися. У цій збірці ви підберете щось для вечірнього перегляду. Тому не забудьте внести серіали з цього списку в свої нотатки.

"Страшні казки", 2020 рік

"Страшні казки" є спінофом серіалу 2015 року зі ідентичною назвою. Це шоу розповідає про події періоду Золотого Століття Голлівуду в 1930-х роках, через 50 років після подій основного телесеріалу. Дія серіалу відбувається в Лос-Анджелесі і розповідає про конфлікт богині смерті Санта Муерте і її духовної сестри — демониці Магди.

"Карнівал Роу", 2019 рік

У серіалі із зірковим складом дія відбувається в неовікторіанському місті Бург, де люди живуть разом із іншими чарівними істотами. Жителі міста схвильовані серією загадкових жорстоких вбивств чарівних істот, тому за розслідування береться детектив Філо.

"Темні матерії", 2019 рік

Головна героїня серіалу — юна Ліра Белаква — сирота, яка живе в паралельному всесвіті, де перемішані наука, теологія і магія. Волею випадку дівчинка вирушає на пошуки друга і випадково викриває страшну змову.

"Сирена", 2020 рік

Дія серіалу відбувається в містечку Брістоль-Коув. З давніх часів тут ходять легенди про неймовірних морських істот, що жили в бухті — русалок. Якось в містечку з'являється дуже красива і загадкова дівчина, яку зустрічає морський біолог з імен Бен.

"Гелстром", 2020 рік

Серіал, заснований на однойменних коміксах Marvel і розповідає брата і сестру, Деймона і Ану Гелстромів, які живуть в одному місті і є нащадками серійного вбивці. Вони обидва мають надприродні здібності і вирішують використовувати їх для вистежування найгірших представників людства.

Читайте також: Що подивитися: 5 детективних серіалів з інтригою

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Що подивитися
Наступна публікація