Колишнього соратника Саакашвілі висунули у президенти

Колишнього соратника Саакашвілі висунули у президенти

Фото: facebook/Юрій Дерев'янко

Дерев'янко обіцяє легалізацію зброї і зруйнування олігархічної системи.

Народного депутата України та колишнього соратника Міхеїла Саакашвілі Юрія Дерев'янка висунули кандидатом у президенти України.

Відповідне рішення було ухвалене 27 січня на з'їзді партії "Воля", від якої висувається Дерев'янко.

Кандидат у своїй програмі обіцяє запровадити мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, легалізацію вогнепальної зброї, орієнтацію на цифрову економіку та IT-сектор тощо.

Також Дерев'янко запевняє, що в нього є чіткий план дій, як зруйнувати в Україні олігархічну систему і швидко замінити її новою.

Нагадаємо, у грудні 2018 року позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко заявив про вихід з "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі. Причиною виходу Дерев'янко вказав "принципову розбіжність у пріоритетах серед учасників нашого партнерства". 

Від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням.

ЦВК вже зареєструвала 20 кандидатів у президенти України

ЦВК вже зареєструвала 20 кандидатів у президенти України

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація