Лещенко розповів про зустріч з агентом ФБР у справі Манафорта

Лещенко розповів про зустріч з агентом ФБР у справі Манафорта

Фото: УНІАН

Нардеп також збирається на допит до ГПУ 23 травня.

Народний депутат Сергій Лещенко розповів, що днями у нього відбулася зустріч з агентом Федеральної служби безпеки США щодо справи колишнього керівника передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта.

Про це він написав у середу, 22 травня, у Facebook.

"Днями в мене відбулася зустріч зі спеціальним агентом ФБР, який повернув мені передані мною американському слідству речові докази по справі Манафорта. Матеріали повернуто у зв'язку із завершенням справи Манафорта у США. Тепер я запрошений на допит до Генеральної прокуратури, під час якого передам слідству наявні в мене документи", - написав він.

Лещенко додав, що на допит до Генпрокуратури у справі Манафорта на допит він піде 23 травня. Перед проведенням допиту об 11:00 нардеп окремо запросив на прес-конференцію.

Радий повідомити, що у четвер, 23 травня, іду на допит до Генеральної прокуратури по справі Манафорта. Днями в мене...

Опубліковано Сергієм Лещенком Середа, 22 травня 2019 р.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народного депутата Сергія Лещенка викличуть до ГПУ та можуть вручити підозру за розголошення даних слідства про чорну касу "Партії регіонів" і можливе втручання у вибори в США.

До цього адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані скасував анонсований візит до України, під час якого мав намір познайомитись з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Причиною скасування приїзду Джуліані назвав оточення Зеленського, у якому є "вороги США", і озвучив одне прізвище - нардепа Сергія Лещенка. Депутат, своєю чергою, заявив, що Джуліані був дезінформований генпрокурором України Юрієм Луценком, який нібито намовив на депутата задля збереження своєї посади.

Розгляд апеляції Лещенка на рішення про втручання у вибори США не відбувся

Розгляд апеляції Лещенка на рішення про втручання у вибори США не відбувся

Повʼязані теми:

Наступна публікація