“Не для працевлаштування”. Гриценко зустрівся з Зеленським

“Не для працевлаштування”. Гриценко зустрівся з Зеленським

Фото: Associated Press

Про це політик повідомив у своїй соцмережі.

Сьогодні, 6 квітня, лідер “Громадянської платформи” Анатолій Гриценко зустрівся з кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським. Про враження від зустрічі Гриценко розповів на своїй сторінці у Facebook.

За словами політика, він йшов на зустріч “не для власного працевлаштування чи входження команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави”.

Гриценко вважає, що Зеленський не готовий до посади президента, але готовий докладати максимальні зусилля та спиратись на професіоналів.

Також Гриценко розпитав Зеленського про курс на НАТО, ставлення до корупції та вплив Коломойського. І отримав відповіді, які його задовільнили.

“Чи буде він на посту президента толерувати корупцію і мародерство? Ні, не буде. Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних. Чи має він домовленості з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді. Ні, не має. Все, що гуляє Мережею (різні прізвища прем'єрів, прокурорів, голів СБУ) - запевнив, що все це фейки”, - пише політик.

Розмова очі-в-очі. Сьогодні мав зустріч з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування чи входження нашої...

Опубліковано Анатолієм Гриценком Субота, 6 квітня 2019 р.

Крім того говорили про дебати з Порошенком, до яких Зеленський серйозно готується, та домовились продовжити спілкування.

Гриценко зауважив, що ще не визначився, чи голосуватиме за Зеленського в другому турі, бо хоче спочатку побачити команду кандидата.

Нагадаємо, лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко заявив, що більше не буде балотуватися у президенти України. Натомість з командою починає готуватись до парламентських виборів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація