Офіціантка забула, як Ландік лупцював Коршунову

Офіціантка забула, як Ландік лупцював Коршунову

Раніше Кравцова пам'ятала, як Ландік "виховував" саме її клієнтку

Дівчина пояснила різницю в первинних свідченнях, даних у міліції тим, що була налякана.

Колишня офіціантка ресторану "Баккара" Ольга Кравцова сьогодні при дачі свідчень у Ленінському райсуді у справі Романа Ландіка заявила, що нічого не пам'ятає.

За словами колишньої офіціантки, вона обслуговувала столик Коршунової та її подруг.

При цьому адвокати Романа Ландіка виступали проти того, щоб оголошували первинні свідчення офіціантки. Але адвокати Коршунової і прокурор Олена Лісіцина виступили за їхнє оприлюднення, і суддя Олена Попова вирішила оголосити.

Зазначимо, що в первинних свідченнях Кравцова говорила, що бачила хлопця, на якому була кров. Також Кравцова пам'ятає, що Коршунова просила її "порахувати".

У первинних свідченнях Кравцова описала замовлення, а також конфлікт між Коршуновою та Ландіком, коли Коршунова била його графином по голові, а він, відповідно, її.

"Я була налякана, а потім згадала", - саме таким чином Кравцова пояснила різницю в первинних свідченнях, даних у міліції.

Зараз же, за її словами, вона не може пригадати і ці свідчення. Також вона не підтверджує їх.

Кравцова додала, що відразу звільнилася з ресторану після конфлікту.

Нагадаємо, свідок у справі Романа Ландіка Валерія Овчарук, подруга Марії Коршунової, не бачила, як Ландік бив Коршунову. Тим не менш, вона бачила, як підсудний волік Марію за волосся.

Раніше Ландік заявляв про те, що не пам'ятає, що саме відбувалося після того, як Марія Коршунова його вдарила графином по голові в ресторані. Друзі Ландіка також не могли сказати з 100% упевненістю, що Роман волік Коршунову за волосся.

Як відомо, Романа Ландiка звинувачують у хуліганстві. Скандал спалахнув після того, як в Інтернет потрапило відео, на якому Ландiк в ресторані кидається з кулаками на молоду дівчину, а пізніше починає тягати її за волосся по підлозі.

Читайте також:

Історія хвороби жертви Ландіка зникла з невідомим слідчим

Ландік розповів, як модель порвала на ньому майку за 2 тис. і джинси за 4 тис.

Ландік використав проти Коршунової відомий в усьому світі прийом

Коршунова ексклюзивно для ТСН розкрила подробиці бійки з Ландіком

Повʼязані теми:

Наступна публікація