Партія "УДАР" Кличка піде на вибори лише за мажоритаркою

Партія "УДАР" Кличка піде на вибори лише за мажоритаркою

Партія "УДАР" Кличка піде на вибори лише за мажоритаркою

Фото: facebook/Віталій Кличко

За списком "УДАР" балотуватися не буде.

Політична партія мера Києва Віталія Кличка "УДАР" на дострокових парламентських виборах висуне кандидатів тільки в мажоритарних виборчих округах.

Про це лідер партії написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Кличка, партію кардинально оновлять, однак за списком на дострокових парламентських виборах висуне кандидатів тільки в мажоритарних виборчих округах.

"Партія "УДАР" на дострокових парламентських виборах висуне кандидатів тільки в мажоритарних виборчих округах. За списком політична сила кандидатів не висуватиме. Таке рішення ухвалив з’їзд партії", - зазначив Кличко.

Він також додав, що провів багато переговорів про об’єднання зусиль з різними демократичними силами і вони ні до чого не призвели.

"Я провів багато переговорів про об’єднання зусиль з різними демократичними силами. На жаль, в силу низки причин, такого великого об’єднання не сталося. Хоча, відзначу, я своїм власним амбіціям ніколи переваги не надавав. І продемонстрував це і в 2014 році, і тепер", - йдеться в дописі.

Друзі! Партія «УДАР» на дострокових парламентських виборах висуне кандидатів тільки в мажоритарних виборчих округах. За...

Опубліковано Віталієм Кличком Неділя, 9 червня 2019 р.

Нагадаємо, Віталій Кличко запропонував Саакашвілі стати головою партії "УДАР", щоправда до парламенту "натуралізований" політик потрапити не зможе, адже не має визначеного законом терміну постійного проживання в Україні. Пізніше стало відомо, що Саакашвілі відмовився очолити партію.

Кличко хоче урізати повноваження нового президента у столиці

Кличко хоче урізати повноваження нового президента у столиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація