Подоляк назвав Пєскова "людиною-папугою"

Дата публікації
Перегляди
3376
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Подоляк назвав Пєскова "людиною-папугою"

Речник Кремля Дмитро Пєсков. / Фото: Associated Press

За словами представника ОП, Пєсков не генерує бодай якісь сенси.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав спікера Кремля Дмитра Пєскова "людиною-папугою". Мовляв, речник диктатора Володимира Путіна не є людиною, яка генерує смисли, а лише повторює щось "як папуга".

Таку думку представник ОП вислови в інтерв'ю "24 каналу", коментуючи чергові закиди з Москви про НАТО та війну в Україні.

"Хто це взагалі такий? Пєсков не є генератором інтелектуальних смислів - це людина-папуга, людина, яка щось повторює. Вона після 14 місяців війни повторює: "Ми не допустимо НАТО". Дружочку, йди не допусти НАТО до Фінляндії",- висловив Подоляк.

За його словами, до Пєскова треба ставитися, як "до неадекватної, примітивної людини, яка повторює те, що немає сенсу". "Чому? Тому що інтелектуально опрацювати це вона не може", - зауважив представник ОП.

Він зазначив, що Україна завжди підсвідомо почувалася вторинною стосовно. Натомість у нашій країні набагато більше людей, які генерують смисли.

"Вони продовжують нести нісенітницю вже 14 місяців, класичну російську нісенітницю. Суб'єктивність України вища, ніж у РФ.", - підсумував Подоляк.

Нагадаємо, Дмитро Пєсков раніше заявляв, що в РФ не мають "інших шляхів", ніж продовжувати війну в Україні. За його словами, у Росії поки не бачать "перспектив мирного врегулювання". 

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Повʼязані теми:

Наступна публікація