"Шахтар" дозволив собі неправдиві обвинувачення у наш бік – Нацкорпус

"Шахтар" дозволив собі неправдиві обвинувачення у наш бік – Нацкорпус

"Шахтар" дозволив собі неправдиві обвинувачення у наш бік – Нацкорпус

Фото: facebook.com/KyryloYakovlev

Організація опублікувала заяву.

Організація націоналістів "Національний корпус" виступила із заявою щодо патріотичного скандалу із "Шахтарем".

Свою заяву організація опублікувала на своєму сайті.

"Керівництво донецького клубу дозволило собі неправдиві обвинувачення в бік Нацкорпусу. На прес-конференції 29 листопада генеральний директор ФК “Шахтар” Сергій Палкiн заявив, начебто Нацкорпус, сам того не усвідомлюючи, був втягнутий в інтриги від власників “Динамо” (Київ).

Нагадуємо пану Палкіну, що йому особисто та “Шахтарю” в цілому варто було б прислухатись до попереджень активістів, а не витрачати час та розумові зусилля на формування конспірологічних версій цілком очевидних подій.

Національний Корпус і надалі буде виконувати свій громадянський обов’язок та, як справжня націоналістична сила, буде виправляти прогалини в патріотичній свідомості окремих співвітчизників", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, патріотичний скандал із "Шахтерем" виник після того, як клуб нібито заборонив дітям воїнів АТО одягти патріотичні футболки під час матчу проти "Олімпіка". Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін назвав це "брехнею".

Тим часом, організатори акції "Мій тато - Герой" розповіли, як " Шахтар" єдиним відмовився від патріотичних футболокА представники фанатських угруповань Kharkiv City Patriots, донецької The Club і організації "Національний корпус" зупинили автобус "гірників" для розмови з футболістами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація