Усик - Джошуа: де дивитися чемпіонський бій та прогнози букмекерів

Усик - Джошуа: де дивитися чемпіонський бій та прогнози букмекерів

twitter.com/MatchroomBoxing

На кону стоятимуть пояси WBA, WBO та IBF в надважкій вазі, якими володіє британець.

У суботу, 25 вересня, український боксер Олександр Усик зустрінеться в чемпіонському поєдинку з британцем Ентоні Джошуа.

Битва відбудеться в Лондоні на футбольному стадіоні "Тоттенгема", який розрахований на 60 тисяч глядачів. Бій Усик - Джошуа розпочнеться орієнтовно о 23:50 за київським часом.

УСИК - ДЖОШУА: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ БОЮ

На кону в поєдинку між Усиком та Джошуа будуть титули за версіями WBA, WBO та IBF в надважкій вазі, які належать британському чемпіону. За словами промоутера українця Олександра Красюка, в контракті на бій є опція реваншу, якщо Джошуа програє.

Де дивитися бій Усик - Джошуа

В Україні поєдинок за звання чемпіона світу в надважкій вазі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO. Щоб подивитися бій, за трансляцію необхідно буде заплатити окремо (формат Pay-per-view).

Для тих користувачів сервісу, у яких вже є підписка "Максимальна" або "Спорт", ціна за перегляд бою Усик - Джошуа становитиме 29 грн, для інших передплатників - 49 грн. Для тих, у кого підписки немає, ціна дорівнює 49 грн напередодні події, а в день бою - 99 грн.

Прогнози букмекерів на бій Усик - Джошуа

Букмекери в майбутньому протистоянні віддають перевагу британському чемпіону. На перемогу Джошуа вони дають коефіцієнт 1.49. На успіх українського боксера - 2.90. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 21.00.

На перемогу Джошуа нокаутом можна поставити з коефіцієнтом 2.20, за очками - 3.15. На перемогу Усика суддівським рішенням приймаються ставки з коефіцієнтом 3.75, нокаутом - 5.50.

  • 34-річний Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар'єрі, два з них він провів у надважкій вазі.
  • На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Раніше ТСН Проспорт писав, що Джошуа висловив серйозні побоювання перед боєм з Усиком.

Стаття з добірки новин:
Усик - Джошуа: реванш
Наступна публікація